Inspiratie voor de Feestdagen | Rixt sieraden
16429
post-template-default,single,single-post,postid-16429,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Inspiratie voor de Feestdagen

HOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO

Op 18 november, dus ruim voor de feestdagen, organiseren een aantal atelierhouders van de WerkplaatsVleuten weer een inspiratie en verkoop middag-avond.
In welke schalen past welk gerecht het beste? Tas Keramiek kan je er alles over vertellen en het eventueel in opdracht voor je maken. Wil je leuke (kerst)kaarten of een mooi persoonlijk schilderij, dan kun je bij (de Wereld van) BLOS terecht.
Wil je je boom volhangen met persoonlijke wensen, denk dan ook eens aan de WishKeepers van RockPaperScissors
En wil je glinsteren aan de kersttafel of mooie blijvende persoonlijke sieraden voor onder de kerstboom dan heeft RixtSieraden een mooie collectie voor je of ze maakt het voor je.
Ook zijn er leuke kadobonnen te koop, bijvoorbeeld voor een workshop (schilderen, Wiskes maken, potten bakken en sieraden maken).

Nog even dit, wij hebben geen pinautomaat. 😉