Over Rixt | Rixt sieraden
15952
page-template-default,page,page-id-15952,theme-bridge,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Rixt sieraden | omgeving Utrecht

Rixt | Rixt sieraden

Je bent op mijn site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een sieraad.

Het leuke van de sieraden die je bij mij kunt kopen is dat ze allemaal uniek zijn. 
De meesten zijn door mij met de hand gemaakt, dit staat dan ook vermeld bij het item. Soms verkoop ik een sieraad van een bevriende ontwerper wanneer het ontwerp goed bij RixtSieraden past. Ook verkoop ik sieraden die eigenlijk vintage zijn, nog net niet antiek maar wel al mooi oud.

Je koopt sieraden bij mij omdat je niet “gewoon” iets wilt hebben dat lekker past bij de mode maar vooral omdat je iets wilt dragen dat jouw eigenheid versterkt. Zo kun je iets uit de bestaande collectie kiezen maar je kunt ook iets laten maken.

Heb je zelf een sieraad (geërfd) maar is het niet meer draagbaar dan kan ik het sieraad opnieuw vormgeven zodat jij de herinnering houdt en het sieraad de plek krijgt die het verdient, namelijk in het licht.

Kortom:
Bij RixtSieraden kun je je eigen sieraad laten maken, op basis van een vragenlijstje krijg je een voorstel met een vrijblijvende offerte of je kunt een uniek sieraad uit de collectie kopen.. Je hebt altijd een uniek exemplaar.

Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen.

Rixt