Winterwinkelen - Kanaal30 | Rixt sieraden
16794
post-template-default,single,single-post,postid-16794,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Winterwinkelen – Kanaal30

Geplaatst door renskeversluijs op Maandag 29 oktober 2018

 

Dit jaar geen geschuifel in volle winkelketens met opdringerige verkopers, parkeerstress en plastic prullen?
Op 17 november kun je komen Winterwinkelen in Merwede voor vakmanschap, kwaliteit en tijdloze producten en zo investeren in lokale makers. Ikzelf sta bij Kanaal30.

Ontmoet de makers en koop jouw Sinterklaas- en Kerstinkopen rechtstreek van de bron. Zij vertellen jou het eerlijke verhaal achter hun product. In Merwede zijn ruim 400 creatieve ondernemers gevestigd. Van edelsmeden, bierbrouwers, cartoonisten, fotografen, muzikanten tot aan studio’s vol met ontwerpers in keramiek, hout en textiel. Op zaterdag 17 november kan jij de makers van Merwede ontmoeten. Creatieve broedplaatsen Kanaal30Vechtclub XLDe Stadstuin en De Createur openen hun deuren. Een zeldzame kans om een kijkje te nemen achter de schermen en kennis te maken met deze creatieve ondernemers.

Duurzaam, gezellig én ontspannen.

Waar kan je het meest duurzaam winkelen? In Merwede het meest duurzame gebied in Utrecht. Wij pakken uiteraard de cadeaus voor je in maar hier geen plastic tassen, dus neem je eigen shopper mee. Laat je auto staan en haal een frisse neus op de fiets, we belonen je met een glas warme Glühwein en lokaal gebrande koffie, gebrouwen bier en eten. Tussen de creatieve broedplaatsen in is een route vol theatraal en kunstzinnig vermaak. Kinderen hebben een eigen kinderprogramma. Zodat ouders ontspannen inkopen kunnen doen, terwijl we de kids meenemen in onze kunstzinnige wereld!